8 motius per estudiar Logopèdia

T’estàs plantejant estudiar logopèdia? Et donem 8 motius que et poden ajudar a decidir.logopeda

  1. La professió de logopeda és una de les més joves que existeixen i, a més, a hores d’ara, té una gran projecció de futur i un creixent reconeixement social.
  2. El 92% dels titulats en Logopèdia de la FUB tenen feina, al cap de dos d’acabar els estudis (segons el darrer estudi d’inserció laboral dels titulats de la Fundació Universitària del Bages).
  3. La logopèdia una de les professions que et permeten ser emprenedor. Pots muntar la teva pròpia consulta com a treballador autònom sense haver de fer una gran despesa inicial.
  4. El logopeda pot treballar en consultes privades, centres d’estimulació precoç, centres d’educació especial, unitats de convalescència, atenció ambulatòria, i en molts llocs més.
  5. És la millor professió que pots triar si t’agrada la comunicació i ajudar els altres a comunicar-se millor. Fent de logopeda segur que et sents útil!
  6. El logopeda, com a professional sanitari, pot treballar en diferents àmbits, com el social, l’educatiu i el sanitari.
  7. La intervenció del logopeda és molt àmplia. Pot treballar per tractar alteracions relacionades amb la deglució o la pèrdua de la capacitat comunicativa; intervenir amb amb persones que han perdut la capacitat comunicativa, o que no hi senten bé; amb mestres o altres professionals que utilitzen la veu i la perden; o ajudar infants amb dificultats a l’hora d’aprendre a llegir o a parlar.
  8. Si optes per la Logopèdia, la FUB t’ofereix una formació basada en les darreres tendències de la professió i la realització de pràctiques en serveis assistencials i en una Clínica Universitària pròpia, que duu a terme més de 12.000 tractaments logopèdics a l’any.